Osumnjičeni 23-godišnjak iz Velike Gorice prijavljen zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Slika /PU_ZG/ilustracije/grb na rukavu.jpg

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici podnijeli kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici    

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je 23-godišnjak, protivno odredbama članka 3 Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, zbog vlastite uporabe nabavio i neovlašteno posjedovao tvari i pripravke iz kojih se može dobiti droga i tvari koje se mogu uporabiti za izradu drogu te su ga policijski službenici u nedjelju, 17. listopada oko 19.40 sati uočili na području Velike Gorice kada im je tijekom provođenja službene radnje „provjera identiteta“ predao staklenu bočicu u kojoj se nalazilo 0,67  grama marihuane.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici su na području Velike Gorice obavili pregled doma osumnjičenog koji im je i tada izručio jednu staklenku u kojoj se nalazilo 37,84 grama marihuane te četiri stabljike marihuane visine od 20 do 50 centimetara kao i  jedan ventilator i jedan reflektor.
 

Stranica