Osumnjičeni za krađu prometnih znakova

Policijski službenici PP Dugo Selo dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjaka zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe na štetu tvrtke iz Zagreba. Sumnja se da su njih dvojica 8. travnja oko 1,45 sati teretnim automobilom virovitičkih registracijskih oznaka došli u mjesto Otok Svibovski, u Posavsku ulicu te otuđili dva trokutasta i dva okrugla znaka prometna znaka namijenjena za označavanje radova na cesti i utovarili ih u spomenuti automobil. Policijski službenici su ih zaustavili oko 2 sata u Otoku Svibovskom i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta iznosi oko 3 000 kuna. Nakon provedenog krim. istraživanja protiv počinitelja podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sesvetama.   

Policijski službenici PP Dugo Selo dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjaka zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe na štetu tvrtke iz Zagreba. Sumnja se da su njih dvojica 8. travnja oko 1,45 sati teretnim automobilom virovitičkih registracijskih oznaka došli u mjesto Otok Svibovski, u Posavsku ulicu te otuđili dva trokutasta i dva okrugla znaka prometna znaka namijenjena za označavanje radova na cesti i utovarili ih u spomenuti automobil. Policijski službenici su ih zaustavili oko 2 sata u Otoku Svibovskom i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta iznosi oko 3 000 kuna.

Nakon provedenog krim. istraživanja protiv počinitelja podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sesvetama.  



Stranica