Osumnjičeni za provalu i prikrivanje

Slika PU_ZG/slike/MUP/kradja_provala/provalnik01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Sesveta dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenika, 28-godišnjakom i 23-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i nad 29-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prikrivanja.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenika, 28-godišnjakom i 23-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i nad 29-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prikrivanja.

Sumnja se da su 28-godišnjak i 23-godišnjak u noći s 28. na 29. prosinca 2017. provalili u zalagaonicu u Zagrebačkoj ulici u Sesvetama i otuđili devet mobitela. Također se sumnja da su dio mobitela prodali u zalagaonicama na Trešnjevci i u Sesvetama, a dio zadržali. Šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 20.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv osumnjičenih nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli posebno izvješće. 



Stranica