Osumnjičeni za više kaznenih djela

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto 7 autic.jpg

Policijski službenici dovršili kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 54 i 31 godina te nad jednim maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Prijetnja“, „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ te  „Oštećenje tuđe stvari“.
 
Naime, sumnja se da je 36-godišnjak zajedno s još trojicom muškaraca starosti 22, 37 i 23 godina 4. svibnja oko 2 sata došao do kuće za koju je sumnjao da u njoj stanuju osobe koje su mu navodno provalile u trgovinu da bi se tom prilikom verbalno sukobili s osumnjičenima među kojima je bio i maloljetnik. Tijekom sukoba maloljetnik je vozilom namjerno krenuo prema 36-godišnjaku, međutim naletio je na 23-godišnjaka i lakše ga ozlijedio te na osobni automobil marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka 37-godišnjaka.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni maloljetnik i 54-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu dok 31-godišnjak trenutno nije dostupan policijskim službenicima.

FOTO: Ilustracija

Stranica