Petero ozlijeđenih u prometnoj na Autocesti A-1

Slika PU_ZG/slike/MUP/policajac_autocesta01.jpg

Ova se nesreća dogodila jučer, 22. travnja, oko 16 sati na istočnom kolniku sedmog kilometra autoceste A-1 prema Zagrebu. Dacia sandero, zagrebačkih registracijskih oznaka, jer u zanošenju prešla iz lijeve u desnu prometnu traku i udarila opel corsu, također zagrebačkih registracija. Oba su automobila sletjela na meki teren; corsa se zaustavila okrenuta na krov dok se dacia vratila na kolnik i dio zaustavne trake.

 

Foto: Ilustracija

Ova se nesreća dogodila jučer, 22. travnja, oko 16 sati na istočnom kolniku sedmog kilometra autoceste A-1 prema Zagrebu. Dacia sandero, zagrebačkih registracijskih oznaka, jer u zanošenju prešla iz lijeve u desnu prometnu traku i udarila opel corsu, također zagrebačkih registracija.  Oba su automobila sletjela na meki teren; corsa se zaustavila okrenuta na krov dok se dacia vratila na kolnik i dio zaustavne trake.

Teško su ozlijeđeni vozač corse (80) i suvozačica (74). Liječnička im je pomoć pružena u Kliničkim bolnicama „Sestre milosrdnice“ i „Zagreb“. U daciji su lakše ozlijeđeni vozačica i putnici (36, 11 i 11), a pomoć im je pružena u klinikama za traumatologiju i dječje bolesti pri KB „Sestre milosrdnice“.  



Stranica