Pokušaj ubojstva zbog sukoba u prometu- dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika /PU_ZG/ilustracije/FOTO- Ilustracija PUZ.jpg

Policijski službenici tijekom kriminalističkog istraživanja potvrdili sumnju i u kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom

FOTO: Ilustracija


NADOPUNA 25.11.2023:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju na štetu 42-godišnjaka i 35-godišnjaka, te kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom na štetu 23-godišnjakinje i maloljetne osobe.
 
Sumnja se kako je svemu počinjenom na naplatnim postajama uzrokovalo prethodno nezadovoljstvo vožnjom na autocesti.  Nezadovoljstvo je kulminiralo početnim verbalnim sukobom na naplatnim postajama, a nakon čega je osumnjičeni s namjerom da usmrti dvojicu muškaraca (42, 35) naletio s osobnim automobilom na iste. Uslijed opisanog 35-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, a 42- godišnjak lakše ozljede.
 
Također, u osobnom automobilu osumnjičenog 39-godišnjaka u svojstvu putnika nalazila se 23-godišnjakinja i maloljetna osoba kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.
 
Osumnjičeni 39-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.
 

______________________________________________________________________


Jučer, 24. studenoga oko 18.25 sati na autocesti A4, kod naplatnih postaja Sveta Helena, nakon prvotnog verbalnog sukoba u prometu 39-godišnji državljanin Slovenije svojim osobnim automobilom naletio je na 42-godišnjeg i 35-godišnjeg državljana Slovenije. Liječnička pomoć osobama je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je 42-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 35-godišnjak teže ozlijeđen. Osumnjičeni 39-godišnjak je pod nadzorom policije te slijedi daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja.

Stranica