Policijski službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije osobe zbog sumnje u pokušaj ubojstva i pokušaj protupravnog oduzimanja slobode

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ u pokušaju te nad 51-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Protupravno oduzimanje slobode“ u pokušaju na štetu 54-godišnjeg državljanina SAD-a.
 
Naime, sumnja se da je 44-godišnjakinja između 14. i 15. lipnja 2022. godine, tijekom noći u stanu na Trešnjevci drvenom palicom napala 54-godišnjeg partnera koji joj se suprotstavio te je osumnjičena odustala od svoje daljnje namjere.
 
Nakon toga je 51-godišnjak zajedno s još jednim, zasad nepoznatim počiniteljem, pokušao onemogućiti oštećenog u napuštanju stana i pozivanja policije, međutim, u namjeri nisu uspjeli te je 54-godišnjak napustio stan.
 
Liječnička pomoć je oštećenome pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su podnijeli posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu, osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku dok se nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta još jednog, zasad nepoznatog počinitelja.

Stranica