Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje i osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku

Slika /PU_ZG/ilustracije/lisice.jpg

Pod nadzorom policije muškarac koji se dovodi u vezu s kaznenim djelom "Ubojstvo"

FOTO: Ilustracije

NADOPUNA:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo“ na štetu 60-godišnjaka.
 
Naime, u srijedu 2. studenoga oko 11.45 sati osumnjičeni 49-godišnjak je došao do stana u Zagrebu, Ulici Švarcova gdje je oštećeni 60-godišnjak obavljao građevinske radove. Nakon najvjerojatnijeg verbalnog sukoba 49-godišnjak je uporabom vatrenog oružja usmrtio 60-godišnjaka, te se udaljio s mjesta događaja.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu
_______________________________________________________________________________________________________________________

Danas, 3. studenoga oko 9.30 sati u Zagrebu u Švarcovoj ulici u stanu, pronađeno je tijelo 60-godišnjaka s ozljedama koje su upućivale na sumnjivu smrt.  
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, danas u predvečernjim satima, uhitili 49-godišnjaka koji se dovodi u vezu s počinjenim kaznenim djelom „Ubojstvo“ na štetu 60-godišnjaka.
 
Osoba je pod nadzorom policije te slijedi kriminalističko istraživanje, a ujedno se nastavlja i očevid.
 

Stranica