Policijski službenici spriječili mogući napad na kolonu navijača molotovljevim koktelima

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2019/STUDENI/dinamo hajduk 221119/foto 01.jpg
  • Slika
  • Slika

Povodom utakmice na Maksimiru između GNK Dinamo i HNK Hajduk, koja je počela u 18 sati, policijski službenici su poduzimali mjere i radnje kako bi osigurali siguran prolazak gostujućih navijača na području Policijske uprave zagrebačke, prema stadionu.


Naime, na Branimirovoj ulici u blizini Budakove ulice oko 17.50 sati, policijski službenici su uočili tri osobe koje su stajale uz cestu, a u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli. Pretpostavlja se da su bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koja je prolazila Branimirovom prema stadionu Maksimir.
 
Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja u tijeku je očevid.
 
Do sada, u službene prostorije je iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba zbog alkoholiziranosti. Također, s naplatne postaje Demerje policija je u službene prostorije privela više osoba (napad na žensku osobu i vozilo).  
 
Također, policijski službenici su na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, priveli pet osoba na prekršajnu obradu (posjedovanje pirotehnike i droge).  

FOTO: PU zagrebačka

Stranica