Policijski službenici ubrzo utvrdili pravi tijek događaja te pronašli i uhitili osumnjičene osobe

Slika /PU_ZG/ilustracije/Policajac i vozilo.jpg
FOTO: Ilustracija

NADOPUNA:
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim i 31-godišnjim državljaninom Nepala zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ u pokušaju.
 
Naime sumnja se, da su 7. travnja u Zagrebu, Savskoj cesti, četrdesetak minuta poslije ponoći, u hotelskoj sobi, iz neutvrđenog razloga, dvojica osumnjičenih, verbalno, a potom i tjelesno sukobili s 24-godišnjim državljaninom Nepala. Za vrijeme trajanja sukoba osumnjičeni 24-godišnjak je u jednom trenutku pokušao usmrtiti oštećenog 24-godišnjaka na način da mu je oštrim predmetom zadao više ubodnih rana po tijelu, a nakon čega su osumnjičeni 24-godišnjak i 31-godišnjak pobjegli.

Nakon bijega s mjesta događaja dvojica osumnjičenih državljana Nepala, dogovorili su se kako će 31-godišnjak prikriti tragove opisanog kaznenog djela, a što je isti u konačnici i učinio. 
 
Unatoč njihovom dogovoru o prikrivanju kaznenog djela, policijski službenici su operativnim radom utvrdili sam tijek događaja kao i identitet osumnjičenih, te ubrzo pronašli i uhitili osumnjičene osobe.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
NADOPUNA:

Danas, 8. travnja, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, uhitili su 24-godišnjeg državljanina Nepala koji se također dovodi u vezu s predmetnim događajem. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Jučer, 7. travnja u večernjim satima policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uhitili su 31-godišnjeg državljana Nepala, koji se dovodi u vezu s navedenim događajem u kojem je teško ozlijeđen isto državljanin Nepala, 24-godišnjak. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.  
 

Stranica