Posebna regulacija prometa u četvrtak, 4. listopada prema Mirogoju

Slika PU_ZG/slike/MUP/svi_sveti01.jpg

U četvrtak, 4. listopada 2012. godine, povodom posljednjeg ispraćaja predsjednika Hrvatskog sabora g. Borisa Šprema na Gradskom groblju Mirogoj, Ulicom Hermana Bollea te Mirogojskom cestom od rotora do Remetske ceste na  

 

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 4. listopada 2012. godine, povodom posljednjeg ispraćaja predsjednika Hrvatskog sabora g. Borisa Šprema na Gradskom groblju Mirogoj, Ulicom Hermana Bollea te Mirogojskom cestom od rotora do Remetske ceste na snazi će biti privremena regulacija prometa. S obzirom da će od 6 do 14 sati biti zabranjen promet, zaustavljanje i parkiranje za sva vozila osim za vozila s dozvolom, autobuse ZET-a i taxi vozila Ulicom Hermana Bollea te od 9 do 14 sati Mirogojskom cestom od Remetske do Aleje Hermana Bollea, bit će pojačane autobusne i tramvajske linije koje voze prema groblju Mirogoj. 

Također, u srijedu, 3. listopada, od 14 do 15 sati, mogući su kraći zastoji prometa na trasi, od Zračne luke prema Gradskom groblju Mirogoj, kojom će prolaziti kolona s tijelom pok. predsjednika Hrvatskog sabora, g. Borisa Šprema.

Zahvaljujemo građanima na razumijevanju i molimo za strpljenje.



Stranica