Predstavio se kao zaposlenik javnog poduzeća i otuđio 87-godišnjakinji novac

U četvrtak, 9. veljače oko 10.30 sati, na području Maksimira, Dugi dol, nepoznati je muškarac došao na adresu stanovanja 87-godišnjakinje, predstavio se kao zaposlenik javnog poduzeća i rekao joj kako u njezinom stanu treba očitati plinsko brojilo. Osamdesetsedmogodišnjakinja ga je pustila u stan, a ovaj joj je rekao da mu je za očitanje dužna dati nekoliko stotina kuna. Otišla je po novac, a nepoznati muškarac ju je zamolio za čašu vode. Kada se vratila u hodnik njega više nije bilo.  Uz novac za „očitanje brojila“ nepoznati muškarac je starici otuđio i odloženu kutiju s novcem. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.  

U četvrtak, 9. veljače oko 10.30 sati, na području Maksimira, Dugi dol, nepoznati je muškarac došao na adresu stanovanja 87-godišnjakinje, predstavio se kao zaposlenik javnog poduzeća i rekao joj kako u njezinom stanu treba očitati plinsko brojilo. Osamdesetsedmogodišnjakinja ga je pustila u stan, a ovaj joj je rekao da mu je za očitanje dužna dati nekoliko stotina kuna. Otišla je po novac, a nepoznati muškarac ju je zamolio za čašu vode. Kada se vratila u hodnik njega više nije bilo.

Uz novac za „očitanje brojila“ nepoznati muškarac je starici otuđio i odloženu kutiju s novcem. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.



Stranica