Prepoznajete li muškarca s fotografija?

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2023/svibanj/125/foto01.jpg
  • Slika
  • Slika

Traže se svjedoci prometne nesreće na raskrižju Ulice Rudolfa Kolaka i Grižanske ulice  

NADOPUNA:
 
Iako je prema obavijestima prikupljenima neposredno nakon prometne nesreće proizlazilo da je nepoznati vozač upravljao osobnim automobilom marke Opel Astra, daljnjim provođenjem kriminalističkog istraživanja u vezu s prometnom nesrećom dovodi se osobni automobil marke Audi, model A4, japansko crvene boje, godine proizvodnje 1995.-2001.
 
Također, na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o prometnoj nesreći. Muškarac je starije životne dobi, bio je odjeven u crnu majicu s kapuljačom i radne hlače.
 
Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj telefona 01/6333-410 ili 192.
 


FOTO: Ilustracija
 
Jučer, 11. svibnja oko 14.40 sati u Zagrebu na raskrižju Ulice Rudolfa Kolaka i Grižanske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali nepoznati vozač osobnog automobila marke Opel Astra, crvene boje, nepoznatih registarskih oznaka i pješakinja. Nakon događaja vozač automobila se udaljio s mjesta prometne nesreće.
 
U prometnoj nesreći pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život.
 
Ovim putem također savjetujemo vozača da se javi u službene prostorije I. postaje prometne policije Zagreb u Heinzelovoj ulici 98.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6333-410 ili 192

Stranica