Pretragom je pronađeno gotovo šest kilograma marihuane, više od pola kilograma amfetamina i od 15,5 grama kokaina

Slika /PU_ZG/ilustracije/kokain.jpg

U kući sakrivao više vrsta raznih droga s ciljem daljnje preprodaje

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i amfetamina koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na adresi prebivališta na području Maksimira nakon čega je drogu dalje preprodavao.
 
Jučer, 10. ožujka 2023. godine u popodnevnim satima, pretragom stana u kojem prebiva osumnjičeni je pronađeno ukupno 646,35 grama amfetamina pakiranog u šest paketa, 5.726,75 grama marihuane pakirane u sedamdeset vrećica, 15,5 grama kokaina, tri vage za precizno mjerenje težine s tragovima droge i 8,0 mililitara ekstrakta marihuane.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica