Pretragom stana na području centra Zagreba pronađen kokain za daljnu preprodaju

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2022/siječanj/Droga 271.2022/DSC_0104.JPG
  • Slika
  • Slika

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu


FOTO: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“. Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina kojeg je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Zagreba nakon čega je tu istu drogu preprodavao.
 
Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili zatjecanjem 31-godišnjaka u neovlaštenom posjedu 2,4 grama kokaina pakiranog u tri vrećice, kao i provedenom pretragom stana u Zagrebu temeljem naloga suda, u kojoj je pronađeno ukupno 21,0 grama kokaina pakiranog u jednoj vrećici i jedna digitalna vaga.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica