Prijetnja i teška tjelesna ozljeda na Peščenici

Slika PU_ZG/slike/MUP/naselje_medu_mladima.jpg

Policijski su službenici IV. Policijske postaje dovršili krim istraživanje nad dvojicom mladića (1986. i 1990.) zbog osnovane sumnje da je 25-godišnjak počinio prijetnje 50-godišnjakinji, te da je zajedno s 21-godišnjakom počinio teške tjelesne ozlijede njezinom 29-godišnjem sinu. Prvi se napad dogodio u ponedjeljak, 2. ovog mjeseca oko 11 sati, kada je osumnjičeni 25-godišnjak u Zapoljskoj ulici prišao oštećenom mladiću i bez povoda ga napao te mu nanio teške tjelesne ozljede. Istoga je dana prvoosumnjičeni u Kolarovoj ulici verbalno zaprijetio majci oštećenog koja je isti dan sve prijavila policiji, a drugi fizički napad na 29-godišnjaka dogodio se 15 dana kasnije. U subotu, 17.-og oko 16 sati u Kosorovoj je ulici opet prvoosumnjičeni došao do 29-godišnjaka i opet ga je fizički napao. Nakon što se oštećeni počeo braniti, napadaču se pridružio i drugoosumnjičeni koji je oštećenog također fizički napao. 29-godišnjak je ponovo teško ozlijeđen, a pomoć mu je bila pružena u KB Dubrava, a dvojica su osumnjičenih 18. prosinca dovedeni pritvorskom nadzorniku.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski su službenici IV. Policijske postaje dovršili krim istraživanje nad dvojicom mladića (1986. i 1990.) zbog osnovane sumnje da je 25-godišnjak počinio prijetnje 50-godišnjakinji,  te da je zajedno s 21-godišnjakom počinio teške tjelesne ozlijede njezinom 29-godišnjem sinu.

Prvi se napad dogodio u ponedjeljak, 2. ovog mjeseca oko 11 sati,  kada je osumnjičeni 25-godišnjak u Zapoljskoj ulici prišao oštećenom mladiću i bez povoda ga napao te mu nanio teške tjelesne ozljede.

Istoga je dana prvoosumnjičeni u Kolarovoj ulici verbalno zaprijetio majci oštećenog koja je isti dan sve prijavila policiji, a drugi fizički napad na 29-godišnjaka dogodio se 15 dana kasnije.

U subotu, 17.-og oko 16 sati u Kosorovoj je ulici opet prvoosumnjičeni došao do 29-godišnjaka i opet ga je fizički napao. Nakon što se oštećeni počeo braniti, napadaču se pridružio i drugoosumnjičeni koji je oštećenog također fizički napao.

29-godišnjak je ponovo teško ozlijeđen, a pomoć mu je bila pružena u KB Dubrava,

a dvojica su osumnjičenih 18. prosinca dovedeni pritvorskom nadzorniku.



Stranica