Prilikom redovnog obilaska terena sumnja policajaca iz Zaprešića pokazala se opravdanom

Slika /PU_ZG/ilustracije/FOTO- Ilustracija PUZ.jpg

U ruksaku imao digitalnu vagu i drogu 

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je 19-godišnjak, prema unaprijed stvorenoj namjeri, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, nabavljao veće količine konoplje tipa droga, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao radi daljnje preprodaje.
 
U srijedu, 1. veljače u večernjim satima, u Zaprešiću, policijski su službenici tijekom redovnog obilaska, u neposrednoj blizini odgojno-obrazovne ustanove uočili mlađeg muškarca u ponašanju koje je upućivalo na moguću prodaju droge. 
 
Prilikom provjere identiteta uočenog muškarca on je dragovoljno, iz džepa svoje jakne, izručio jednu plastičnu vrećicu ispunjenu s oko 5 grama konoplje tipa droga dok je iz ruksaka koji je nosio sa sobom izručio plastičnu vrećicu ispunjenu s oko 66 grama te iste droge, digitalnu vagu i novčani iznos od 1.030 eura.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku te su kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica