Prometna nesreća na raskrižju Gospodske, Jovinovačke i Ulice Side Košutić; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 25. listopada u 15,35 sati na raskrižju Gospodske, Jovinovačke i Ulice Side Košutić došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila od kojih je jedno marke Zastava Yugo 45 crvene boje, dok je, prema izjavi sudionika, drugo vozilo marke VW Passat plave boje koje se nakon prometne nesreće udaljilo s mjesta događaja. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.  Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća, odnosno utvrđivanja tko je u raskrižje ušao na znak crvenog svjetla, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6530-870 ili 192.  

Jučer, 25. listopada u 15,35 sati na raskrižju Gospodske, Jovinovačke i Ulice Side Košutić došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila od kojih je jedno marke Zastava Yugo 45 crvene boje, dok je, prema izjavi sudionika, drugo vozilo marke VW Passat plave boje koje se nakon prometne nesreće udaljilo s mjesta događaja.

U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.    

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća, odnosno utvrđivanja tko je u raskrižje ušao na znak crvenog svjetla, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6530-870 ili 192.



Stranica