Prometna nesreća s teško i lakše ozlijeđenim pješakinjama u Ulici Šenoine Branke

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

U nedjelju, 4. ožujka oko 21 sat, 59-godišnjak se osobnim automobilom škoda fabija zagrebačkih registracijskih oznaka, iz smjera sjevera dovezao do broja 2 navedene ulice. Nije se držao desnog ruba kolnika već je skrenuo ulijevo i prednjim dijelom škode naletio na osobni automobil fiat punto zagrebačkih registracijskih oznaka koji je bio parkiran uz istočni rub kolnika. Od udarca fiat punto je odbačen na obližnji stup za obilježavanje umjetnih izbočina i na dvije 27-godišnje pješakinje koje su išle nogostupom.  Obje pješakinje su od udarca pale na nogostup, a vozila su se nedaleko od nesreće zaustavila. U KBC Zagreb je utvrđeno da su 27-godišnjakinje teško i lakše ozlijeđene.   

 

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 4. ožujka oko 21 sat, 59-godišnjak se osobnim automobilom škoda fabija zagrebačkih registracijskih oznaka, iz smjera sjevera dovezao do broja 2 navedene ulice. Nije se držao desnog ruba kolnika već je skrenuo ulijevo i prednjim dijelom škode naletio na osobni automobil fiat punto zagrebačkih registracijskih oznaka koji je bio parkiran uz istočni rub kolnika. Od udarca fiat punto je odbačen na obližnji stup za obilježavanje umjetnih izbočina i na dvije 27-godišnje pješakinje koje su išle nogostupom.

Obje pješakinje su od udarca pale na nogostup, a vozila su se nedaleko od nesreće zaustavila. U KBC Zagreb je utvrđeno da su 27-godišnjakinje teško i lakše ozlijeđene.  



Stranica