Prometna nesreća s teško ozlijeđenim mladićem u Ulici Savezne Republike Njemačke

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Nesreća se dogodila jučer oko 8,40 40 metara južnije od raskrižja spomenute ulice sa Avenijom Dubrovnik. Teretno je vozilo daf 95.430 XF, pulskih registracijskih oznaka, naletjelo na 15-godišnjeg pješaka koji je kolnik prelazio kroz kolonu vozila koja je bila zaustavljena u sve četiri prometne trake umjesto kroz pješački pothodnik koji se nalazio oko 40 metara svjernije. U nesreći je pješak teško ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru „Zagreb“, a 33-godišnji je vozač alkotestiran i rezultat testiranja je negativan.   

 

Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila jučer oko 8,40 40 metara južnije od raskrižja spomenute ulice sa Avenijom Dubrovnik. Teretno je vozilo daf 95.430 XF, pulskih registracijskih oznaka, naletjelo na 15-godišnjeg pješaka koji je kolnik prelazio kroz kolonu vozila koja je bila zaustavljena u sve četiri prometne trake umjesto kroz pješački pothodnik koji se nalazio oko 40 metara svjernije.

U nesreći je pješak teško ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru „Zagreb“, a 33-godišnji je vozač alkotestiran i rezultat testiranja je negativan.   



Stranica