Prometna nesreća s teško ozlijeđenom pješakinjom; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 20. listopada u 8.30 sati, na raskrižju zapadnog kolnika Trga maršala Tita, Frankopanske ulice i Prilaza Gjure Deželića dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali 39-godišnji vozač osobnog automobila BMW 750 riječkih registracijskih oznaka i 27-godišnja pješakinja. Nakon prometne nesreće ozlijeđenoj pješakinji liječnička je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Zbog kontradiktornih izjava sudionika ove prometne nesreće te radi utvrđivanja točnih okolnosti, molimo sve potencijalne svjedoke-očevice da se s informacijama jave na brojeve telefona: 6333-410 ili 192.   

Jučer, 20. listopada u 8.30 sati, na raskrižju zapadnog kolnika Trga maršala Tita, Frankopanske ulice i Prilaza Gjure Deželića dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali 39-godišnji vozač osobnog automobila BMW 750 riječkih registracijskih oznaka i 27-godišnja pješakinja. Nakon prometne nesreće ozlijeđenoj pješakinji liječnička je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Zbog kontradiktornih izjava sudionika ove prometne nesreće te radi utvrđivanja točnih okolnosti, molimo sve potencijalne svjedoke-očevice da se s informacijama jave na brojeve telefona: 6333-410 ili 192. 



Stranica