Prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama u Obedišću

Jučer, 2. listopada, oko 9,55 sati 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom renalut clio zagrebačkih registracijskih oznaka, a kretao se Zagrebačkom ulicom u smjeru zapada. Dolaskom do oštrog desnog zavoja zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio sa kolnika. Zbog slijetanja s ceste i udara u zemljani nasip ruba kolnika Selske ulice došlo je do podizanja vozila u zrak i slijetanja u odvodni kanal te udara u betonski okvir mosta, gdje se vozilo zaustavilo.  Vozač je lakše ozlijeđen, dok je 18-godišnja putnica iz istog vozila teško ozlijeđena, a liječnička im je pomoć pružena u KB Dubrava.  

Jučer, 2. listopada, oko 9,55 sati 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom renalut clio zagrebačkih registracijskih oznaka, a kretao se Zagrebačkom ulicom u smjeru zapada. Dolaskom do oštrog desnog zavoja zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio sa kolnika. Zbog slijetanja s ceste i udara u zemljani nasip ruba kolnika Selske ulice došlo je do podizanja vozila u zrak i slijetanja u odvodni kanal te udara u betonski okvir mosta, gdje se vozilo zaustavilo.

Vozač je lakše ozlijeđen, dok je 18-godišnja putnica iz istog vozila teško ozlijeđena, a liječnička im je pomoć pružena u KB Dubrava.



Stranica