Prometna nesreća sa teško ozlijeđenom osobom u Vrbovcu

Jučer, 20. ožujka oko 18 sati, u Vrbovcu, na državnoj cesti 28 došlo je došlo je do prometne nesreće u kojoj je 33-godišnji vozač osobnog automobila citroen c1 krapinskih registracija naletio na stražnji dio osobnog automobila renault kangoo našičkih registracija kojim je upravljao 45-godišnjak. Od siline naleta renault kangoo je sletio na mekani teren, žičanu ogradu te se prevrnuo na krov i sletio u odvodni kanal. Liječnička je pomoć 45-godišnjem vozaču pružena u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.   

Jučer, 20. ožujka oko 18 sati, u Vrbovcu, na državnoj cesti 28 došlo je došlo je do prometne nesreće u kojoj je 33-godišnji vozač osobnog automobila citroen c1 krapinskih registracija naletio na stražnji dio osobnog automobila renault kangoo našičkih registracija kojim je upravljao 45-godišnjak.

Od siline naleta renault kangoo je sletio na mekani teren, žičanu ogradu te se prevrnuo na  krov i sletio u odvodni kanal. Liječnička je pomoć 45-godišnjem vozaču pružena u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.  



Stranica