Prometne nesreće na križanjima Bolničke i Ulice Perjavica te Horvaćanske i Bernarda Vukasa – tražimo svjedoke

Nesreća na križanju Bolničke ceste i Ulice Perjavica dogodila se u ponedjeljak, drugog travnja, oko 22 sata kada je biciklist pao i lakše se ozlijedio. Liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici „Sestre milosrdnice“. Molimo sve očevice ove nesreće da se jave na 192. Druga nesreća za koju tražimo svjedoke dogodila se jučer, četvrtog travnja, na križanju Ulice Bernarda Vukasa i Horvaćanske u kojoj su sudjelovali osobni automobil i biciklist. Oba sudionika su ozlijeđena. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti nesreće molimo svjedoke da se jave na telefon 192.

Nesreća na križanju Bolničke ceste i Ulice Perjavica dogodila se u ponedjeljak, drugog travnja, oko 22 sata kada je biciklist pao i lakše se ozlijedio. Liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici „Sestre milosrdnice“. Molimo sve očevice ove nesreće da se jave na 192.

Druga nesreća za koju tražimo svjedoke dogodila se jučer, četvrtog travnja, na križanju Ulice Bernarda Vukasa i Horvaćanske u kojoj su sudjelovali osobni automobil i biciklist. Oba sudionika su ozlijeđena. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti nesreće molimo svjedoke da se jave na telefon 192.



Stranica