Razbojnička krađa i krivotvorenje isprave

Policijski službenici 4. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarce zbog osnovane sumnje da je počinio razbojničku krađu na štetu poduzeća iz Zagreba i kazneno djelo krivotvorenja isprave. Osumnjičeni je 28. rujna na osobni automobil opel vectru montirao nepripadajuću registracijsku pločicu zagrebačkih registracijskih oznaka i njime se oko 17,20 sati dovezao do benzinske postaje na Slavonskoj aveniji te natočio gorivo. Zaposlenik benzinske postaje, 27- godišnjak, stao je kraj osumnjičenog koji je krenuo prema trgovini u sklopu benzinske postaje, u jednom trenutku se okrenuo i vratio prema vozilu, sjeo u njega te ga stavio u pogon u namjeri da se udalji bez da plati račun. Zaposlenik je stao ispred vozila kako bi spriječio osumnjičenog da pobjegne, ali ga je 25-godišnjak krenuo vozilom te 27-godišnjaka podigao od tla na poklopac motora i vozio nekoliko metara, koji je potom skočio s automobila u stranu, dok je osumnjičeni pobjegao. Nepripadajuća registracijska pločica je pronađena te je utvrđeno da je u lipnju prošle godine prijavljena kao otuđena. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno je posebno izvješće.  

Policijski službenici 4. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarce zbog osnovane sumnje da je počinio razbojničku krađu na štetu poduzeća iz Zagreba i kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Osumnjičeni je 28. rujna na osobni automobil opel vectru montirao nepripadajuću registracijsku pločicu zagrebačkih registracijskih oznaka i njime se oko 17,20 sati dovezao do benzinske postaje na Slavonskoj aveniji te natočio gorivo. Zaposlenik benzinske postaje, 27- godišnjak, stao je kraj osumnjičenog koji je krenuo prema trgovini u sklopu benzinske postaje, u jednom trenutku  se okrenuo i vratio prema vozilu, sjeo u njega te ga stavio u pogon u namjeri da se udalji bez da plati račun. Zaposlenik je stao ispred vozila kako bi spriječio osumnjičenog da pobjegne, ali ga je 25-godišnjak krenuo vozilom te 27-godišnjaka podigao od tla na poklopac motora i vozio nekoliko metara, koji je potom skočio s automobila u stranu, dok je osumnjičeni pobjegao. Nepripadajuća registracijska pločica je pronađena te je utvrđeno da je u lipnju prošle godine prijavljena kao otuđena.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno je posebno izvješće.



Stranica