Razbojništva

Jučer, 13. lipnja oko 15,30 sati na Medveščaku, Ljudevita Posavskog, na ulici je nekoliko nepoznatih počinitelja, uporabom tjelesne snage počinili razbojništvo nad 62-godišnjakinjom, kojom prilikom su joj s vrata strgnuli ogrlicu, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna. Jučer,13. lipnja oko 17,55 sati u Novom Zagrebu, Maretićeva, u poslovnici tvrtke koja organizira igre na sreću, dvojica su nepoznatih počinitelja, uz prijetnju vatrenim oružjem počinila razbojništvo nad 53-godišnjim zaposlenikom i otuđila nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 13. lipnja oko 15,30 sati na Medveščaku, Ljudevita Posavskog, na ulici je nekoliko nepoznatih počinitelja, uporabom tjelesne snage počinili razbojništvo nad 62-godišnjakinjom, kojom prilikom su joj s vrata strgnuli ogrlicu, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Jučer,13. lipnja oko 17,55 sati u Novom Zagrebu, Maretićeva, u poslovnici tvrtke koja organizira igre na sreću, dvojica su nepoznatih počinitelja, uz prijetnju vatrenim oružjem počinila razbojništvo nad 53-godišnjim zaposlenikom i otuđila nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 13. lipnja oko 19,40 sati na Pešćenici, Kolareva, u poslovnici za otkup plemenitih metala,dvojica su nepoznatih počinitelja, uz verbalne prijetnje i uporabu tjelesne snage počinila razbojništvo nad 23-godišnjom zaposlenicom i otuđila više stotina kuna.  

Jučer, 13. lipnja oko 23,20 sati u Maksimiru, Branimirova, na benzinskoj postaji, nepoznati je počinitelj, uz prijetnju pištoljem i uporabom tjelesne snage počinio razbojništvo nad 23-godišnjim zaposlenikom i otuđio nekoliko tisuća kuna.

 



Stranica