Skrivao, vagao i prepakiravao drogu u stanu na području Svete Klare

Slika /PU_ZG/ilustracije/Marihuana.jpg

Osumnjičeni 23-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni, protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem daljnje preprodaje nabavljao veće količine konoplje tipa droga koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na adresi prebivališta na području Svete Klare, nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje prodavao.
 
U ponedjeljak, 9. rujna 2024. oko 11.45 sati na Sisačkoj cesti, prilikom provjere identiteta, osumnjičeni 23-godišnjak policijskim je službenicima dobrovoljno predao 1,4 grama konoplje tipa droga.
 
Pretragom stana kojeg koristi osumnjičeni istoga dana u popodnevnim satima policijski službenici pronašli su još 31 grama konoplje tipa droga pakirane u dva paketa, digitalnu vagu te novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica