Sumnja policijskih službenika pokazala se opravdanom- kod 28-godišnjaka pronađeno više od 310 grama marihuane i tri digitalne vage

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2023/srpanj/20-7/foto01.jpg
  • Slika
  • Slika

Osumnjičeni muškarac predan pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je 28-godišnjak, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine konoplje tipa droga i smole iste droge koje je potom u stanu u Gajnicama vagao i prepakivao za daljnju prodaju.
 
Naime, operativnim radom policijski službenici su posumnjali da osumnjičeni 28-godišnjak preprodaje marihuanu te da ju skriva u stanu na području Gajnica.
 
Njihova sumnja potvrđena je jučer, 19. srpnja, na ulici na području Gajnica, gdje su policijski službenici pristupili osumnjičenom te utvrdili da kod sebe neovlašteno posjeduje 310 grama konoplje tipa droga pakirane u tri prozirne vrećice.
 
Policijski službenici potom su obavili pretragu stana u Gajnicama u kojem prebiva osumnjičeni te pronašli još tri grama konoplje tipa droga, 0,4 grama smole konoplje tipa droga, tri digitalne vage s tragovima droge kao i opremu za njeno pakiranje.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 28-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 

Stranica