Teška tjelesna ozljeda na području Maksimira- Trojica muškaraca predana pritvorskom nadzorniku

Slika /PU_ZG/ilustracije/20200521_093542.jpg

Sumnja se da su zajedno teško ozlijedili 24-godišnjaka

FOTO: Ilustracija

NADOPUNA od 26. listopada 2021. godine

 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 21, 20 i 26 godina zbog sumnje da su zajedno počinili kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 24-godišnjaka dok je 20-godišnjak osumnjičen da je počinio i kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“, također na štetu 24-godišnjaka. Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Također, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, podnijeli su i kaznenu prijavu protiv još dvojice muškaraca, 20-godišnjakom i 21-godišnjakom, koji su trenutno nedostupni te se za njima intenzivno traga.
 

-------------------------------------------------------------------------------------


NADOPUNA od 25. listopada 2021. godine

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u sklopu kriminalističkog istraživanja obavili su više obavijesnih razgovora, te uhitili dvojicu muškaraca starosti 26 i 21 godinu koji se trenutno nalaze u službenim prostorijama policije na kriminalističkom istraživanju.
Kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku uz intenzivne mjere traganjima za ostalim mogućim počiniteljima.


-------------------------------------------------------------------------------------

Danas, 24. listopada oko 3 sata na Maksimiru u Ulici Mije Kišpatića, na hitnom prijemu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga su četvorica nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu muškaraca (24, 25) nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema. Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca (24, 25) su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Očevid će se obaviti danas, kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Stranica