Teška tjelesna ozljeda u Dubravi

Slika PU_ZG/slike/MUP/nasilnik_udara_sakom.jpg

Policijski službenici III. Policijske postaje Dubrava proveli su krim. istraživanje nad 29-godišnjakom zbog osnova sumnje da je teško tjelesno ozlijedio 24-godišnjakinju. On je u četvrtak, 6. rujna oko 17 sati, IV. Luka, ušao u kuću oštećene te je fizički napao. Liječnička pomoć pružena joj je u nedjelju, 9. rujna u KB Dubrava gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđena. Nakon krim. istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.   

 Foto: Ilustracija

 

Policijski službenici III. Policijske postaje Dubrava proveli su krim. istraživanje nad 29-godišnjakom zbog osnova sumnje da je teško tjelesno ozlijedio 24-godišnjakinju.

On je u četvrtak, 6. rujna oko 17 sati, IV. Luka, ušao u kuću oštećene te je fizički napao. Liječnička pomoć pružena joj je u nedjelju, 9. rujna u KB Dubrava gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđena. Nakon krim. istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 



Stranica