Traže se svjedoci-očevici prometne nesreće na Ilici, oštetio tri vozila i pobjegao

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

U subotu, 5. studenog, u Ilici u 6,25 sati kod kućnog broja 431 dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač u nepoznatom automobilu oštetio dva parkirana vozila i jedan osobni automobil koji se kretao Ilicom u smjeru istoka. Nakon prometne nesreće nepoznati je vozač naputio mjesto događaja, a ozlijeđenih osoba nije bilo .  Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.  

FOTO: Ilustracija

 

U subotu, 5. studenog, u Ilici u 6,25 sati kod kućnog broja 431 dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač u nepoznatom automobilu oštetio dva parkirana vozila i jedan osobni automobil koji se kretao Ilicom u smjeru istoka. Nakon prometne nesreće nepoznati je vozač naputio mjesto događaja, a ozlijeđenih osoba nije bilo .  

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.



Stranica