U Osnovnoj školi Lučko policijski službenici održali su predavanje „Oprezno u prometu“

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2022/Travanj/Osnovna škola Lučko- promet/1.png
  • Slika
  • Slika

Kroz preventivne aktivnosti policijski službenici potiču najmlađe članove naše zajednice na učenje odgovornog i propisnog ponašanja u prometu

FOTO: PU zagrebačka
 
Obrazovanje djece u poznavanju prometnih propisa ima značajnu ulogu u povećanju sigurnosti cestovnog prometa, te su stoga policijski službenici Policijske uprave zagrebačke danas održali predavanje u Osnovnoj školi Lučko učenicima nižih razreda.
 
Uz korisne savjete policijskih službenika i edukativno druženje učenici su pokazali zavidno znanje iz predmeta „Oprezno u prometu“  te su ponovili ali i naučili nešto više o tome kako se sigurno prelazi kolnik, kreće cestom, vozi biciklom i ispravno koristi zaštitna oprema, sjedalice i sigurnosni pojas.
 
Edukativni susret je završio podjelom prigodnih prsluka sa natpisom „OPREZNO“, edukativnih slikovnica „Pažljivo i snalažljivo pješice“ i „Sretno i sigurno u vožnji“, kao i bedževa „ Poštujte naše znakove“.  
 
I ovim putem napominjemo da dosljednim poštivanjem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama i nužnim oprezom od strane svih sudionika u prometu, možemo zaštiti naše najmlađe sudionike u prometu .
 

Stranica