U stanu na Trešnjevci skrivao amfetamin, kokain i MDMA radi daljnje preprodaje

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2023/veljača/9-2/Foto 1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Osumnjičeni muškarac predan je pritvorskom nadzorniku

FOTO: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina, kokaina i MDMA koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na Trešnjevci, nakon čega je drogu preprodavao.
 
U utorak, 7. veljače 2023. godine oko 18.20 sati na Trešnjevci, na ulici je osumnjičeni policijskim službenicima, tijekom obavljanja službenih radnja, dragovoljno izručio 3 grama amfetamina pakiranog u dvije vrećice.
 
Pretragom stana kojeg koristi osumnjičeni, a koja je potom poduzeta, policijski službenici pronašli su ukupno 12,6 grama kokaina, 14 komada tableta MDMA i 83,8 grama amfetamina pakiranog u tri paketa i digitalnu vagu.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica