U stanu u Zaprešiću, sumnja se, prepakiravao marihuanu i amfetamin za daljnju preprodaju

Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2021/RUJAN/droga-08-09-21/DSC_N.jpg

Za pakiranje droge koristio i vakuum vrečice

FOTO: PU zagrebačka
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je 36-godišnjak protivno odredbama člana 3 Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i amfetamina koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Zaprešića da bi tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.


 
Jučer, 7. rujna 2021. godine u popodnevnim satima na području Zaprešića, osumnjičeni je policijskim službenicima dragovoljno predao plastičnu vrećicu ispunjenu s oko 10,0 grama amfetamina. Današnjeg dana, 8. rujna oko podne, temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija vlasništvo osumnjičenog te je pronađeno ukupno oko 8092,0 grama konoplje tipa droga pakirane u sedam različitih paketa, dvije digitalne vage s tragovima droge te predmeti za pakiranje droge.


 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 
 

Stranica