Uhićene dvije ženske osobe zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Slika /PU_ZG/ilustracije/20200521_093542.jpg

U stanu pronađeno preko 840.0 grama heroina

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije ženske osobe starosti 32 i 25 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
U sklopu nastavka kriminalističkog istraživanja, sumnja se da su osumnjičene protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje u dogovoru s dvojicom muškaraca, nabavljale veće količine droge koju su potom skrivale u stanu kojim su se koristile na području Trešnjevke.
 
Sumnja se da su osumnjičene, radi daljnje neovlaštene prodaje došle u stan s namjerom da preuzmu skrivenu drogu namijenjenu daljnjoj neovlaštenoj prodaji. Po dolasku u stan, sumnja se da su preuzele dva omota ispunjena heroinom ukupne težine 841,0 gram s ciljem daljnje preprodaje.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica