Uhićenje na izvršenju razbojništva u Novom Zagrebu

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik04.jpg

Danas, 12. travnja oko 2 sata 28-godišnji je muškarac, prijeteći vatrenim oružjem, počinio razbojništvo nad zaposlenicima (1971. i 1973.) u benzinskoj postaji na Aveniji Dubrovnik. Otuđio je nekoliko stotina kuna i izašao iz benzinske postaje gdje su ga primijetili policijski službenici. Da zaštite vlastite živote i spriječe počiniteljev bijeg, uporabili su vatreno oružje kojom je prilikom naoružani muškarac ozlijeđen. U Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica utvrđene su mu teške tjelesne ozlijede. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.  

 

Foto: Ilustracija

Danas, 12. travnja oko 2 sata 28-godišnji je muškarac, prijeteći vatrenim oružjem, počinio razbojništvo nad zaposlenicima (1971. i 1973.) u benzinskoj postaji na Aveniji Dubrovnik. Otuđio je nekoliko stotina kuna i izašao iz benzinske postaje gdje su ga primijetili policijski službenici.

Da zaštite vlastite živote i spriječe počiniteljev bijeg, uporabili su vatreno oružje kojom je prilikom  naoružani muškarac ozlijeđen. U Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica utvrđene su mu teške tjelesne ozlijede. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.



Stranica