Završnica šeste etape biciklističke utrke „CRO RACE 2023“ održana u gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji

Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2023/listopad/cro race/IMG-20231001-WA0028.jpg

Zahvaljujemo se svim sudionicima na poštivanju uputa policijskih službenika

FOTO: PU zagrebačka
 
Tijekom današnjeg dana od 11.25 do 14.50 sati održana je međunarodna biciklistička utrka „CRO RACE 2023.“ s početkom u Samoboru, na prostoru Trga kralja Tomislava.
 
Utrka se odvijala područjem Policijske uprave zagrebačke i to kroz gradove Samobor-Sveta Nedjelja-Velika Gorica-Dugo-Selo-Vrbovec-Sveti Ivan Zelina-Grad Zagreb,  do cilja u Zagrebu, na kolniku Hrvatske bratske zajednice, u duljini trase od 156 kilometara.
Natjecalo se ukupno 100 natjecatelja.
 
Policijska uprava zagrebačka uspješno je odradila složene zadaće osiguranja odvijanja cjelokupne utrke u duljini od 156 kilometara uz stručan i zavidan angažman svih policijskih službenika koji su sudjelovali u osiguranju ove zahtjevne biciklističke utrke.

Policijskoj upravi zagrebačkoj je čast biti jamac sigurnosti tijekom odvijanja ovakvih i sličnih manifestacija na području Policijske uprave zagrebačke te se  zahvaljujemo svim sudionicima na poštivanju uputa policijskih službenika i redara na trasi kretanja navedene utrke na prometnicama zagrebačke županije i grada Zagreba. Također, zahvaljujemo se i ostalim sudionicima u prometu  na poštivanju uputa policijskih službenika, kao i na strpljenju zbog čekanja i zastoja koji su se povremeno događali zbog provedbi mjera osiguranja navedene profesionalne biciklističke utrke.
 
 

Stranica