22. Memorijalni ultramaraton Zagreb – Vukovar

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto pol auto blic.jpg

U utorak, 17. listopada 2023. s početkom u 10 sati započet će ultramaraton pod nazivom „22. Memorijalni ultramaraton Zagreb – Vukovar“ koji se odvija u pet etapa od kojih se prve dvije etape, u utorak 17. listopada i u srijedu 18. listopada 2023. održavaju na području Policijske uprave zagrebačke

FOTO: Ilustracija

U utorak, 17. listopada 2023. s početkom u 10 sati započet će ultramaraton pod nazivom „22. Memorijalni ultramaraton Zagreb – Vukovar“ koji se odvija u pet etapa od kojih se prve dvije etape, u utorak 17. listopada i u srijedu 18. listopada 2023. 3održavaju na području Policijske uprave zagrebačke
 
Sudionici će se u redovnom režimu prometa kretati planiranom trasom kretanja u koloni, uz nazočnost policijskih službenika, poštivajući prometne propise i pravila.

Trasa I. etape ultramaratona u utorak, 17. listopada sa startom u 10 sati

START: Zagreb, Trg Siječanjskih žrtava-  Ilica- Zagrebačka- Prilaz baruna Filipovića- Slovenska- Fonova- Hanuševa- Jagićeva- Kršnjavoga- Vukotinovićeva- Žerjavićeva- Trenkova- Hatzova- Mislavova- TŽF- Zvonimirova- Budakova- Nova Branimirova- Zagrebačka- Sesvete- Dugo Selo- Božjakovina-Lupoglav- Kloštar Ivanić. 
CILJ: Ivanić-Grad (kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata) 

Trasa II. etape ultramaratona u srijedu, 18. listopada sa startom u 7.30 sati

START: Ivanić-Grad (kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata) Caginec- Graberje- Ivanićko- Novoselec- Obedišće i dalje prema području Policijske uprave Sisačko-moslavačke.
 
 

Stranica