Prometna nesreća s poginulom i teško ozlijeđenom osobom

Danas, 02. lipnja oko 7,30 sati dogodila se prometna nesreća na državnoj cesti D-1 u kojoj je stradala 80-godišnja suputnica iz osobnog automobila dok je 25- godišnji vozač osobnog automobila teško ozlijeđen. U prometnoj nesreći sudjelovali su osobni automobil vw polo zagrebačkih registracijskih oznaka i autobus marke „Setra“, zagrebačkih registracijskih oznaka, u vlasništvu tvrtke Samoborček d.o.o. kojim je upravljao 37-godišnji muškarac.

 Danas, 02. lipnja oko 7,30 sati dogodila se prometna nesreća na državnoj cesti D-1 u kojoj je stradala 80-godišnja suputnica iz osobnog automobila dok je 25- godišnji vozač osobnog automobila teško ozlijeđen.
U prometnoj nesreći sudjelovali su osobni automobil vw polo zagrebačkih registracijskih oznaka i autobus marke „Setra“, zagrebačkih registracijskih oznaka, u vlasništvu tvrtke Samoborček d.o.o. kojim je upravljao 37-godišnji muškarac.
Liječnička pomoć vozaču automobila pružena je u bolnici Sestara milosrdnica.   Također, lakše je ozlijeđen i putnik iz autobusa, 15-godišnji dječak.
Vw polo kretao se državnom cestom D-1 u smjeru juga do Ulice Vlatka Mačeka (kbr. 32) kada je prešao na lijevu stranu kolnika namijenjenog za promet vozila iz suprotnog smjera i prednjim lijevim dijelom automobila naletio na prednji lijevi dio autobusa koji se kretao iz smjera juga svojom stranom kolnika.
Materijalna šteta na oba vozila procjenjuje se na 50 000 kuna.
Vozač autobusa nije bio pod utjecajem alkohola.
Promet je bio preusmjeravan okolnim ulicama do 10,30 sati, a zastoja nije bilo.
 


Stranica