Remećenje javnog reda i mira i prijetnja

U utorak 9. lipnja od 00,40 do 4,05 sati na području Velike Gorice, Trg maršala Tita, 50-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,16g/kg) u stanu remetio javni red i mir. Puštao je glasno glazbu i razbijao inventar u stanu. Nakon dojave susjeda na navedenu adresu stigli su pripadnici temeljne policije. Osumnjičeni nije želio otvoriti vrata stana počevši ih vrijeđati i prijetiti im smrću.

U utorak 9. lipnja od 00,40 do 4,05 sati na području Velike Gorice, Trg maršala Tita, 50-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,16g/kg) u stanu remetio javni red i mir. Puštao je glasno glazbu i razbijao inventar u stanu. Nakon dojave susjeda na navedenu adresu stigli su pripadnici temeljne policije. Osumnjičeni nije želio otvoriti vrata stana počevši ih vrijeđati i prijetiti im smrću. Na mjesto događaja stigla je i druga ophodnja, no ni nakon njihova dolaska osumnjičeni nije htio otvoriti vrata.

Na teren su upućeni i pripadnici interventne i specijalne policije. Osumnjičeni ni nakon njihova zahtjeva nije otvorio vrata. Tada su pripadnici specijalne policije ušli u stan u kojem su se nalazile 83-godišnja osumnjičenikova majka i 19-godišnja djevojka. Uz preventivnu uporabu sredstava prisile (sredstva za vezivanje) odveli su 50-godišnjaka u službene prostorije na kriminalističku obradu.


Stranica