Razbojništvo

Policijski službenici PP Ivanić Grad dovršili su kriminalističku obradu nad 47-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu poduzeća iz Knina i 24-godišnjeg i 23-godišnjeg djelatnika.

Policijski službenici PP Ivanić Grad  dovršili su kriminalističku obradu nad 47-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu poduzeća iz Knina i  24-godišnjeg i 23-godišnjeg djelatnika.

Navedeno kazneno djelo počinio je u utorak, 9. lipnja oko 2,15  kada se svojim automobilom vw golf (zagrebačkih registracijskih oznaka dovezao do benzinske postaje i maskiran i naoružan od 24-godišnjeg djelatnika zatražio novac, bonove za mobitel te njegov mobilni telefon. Za to vrijeme drug djelatnik se nalazio u skladištu benzinske postaje. Osumnjičeni  je 24-godišnjaka zatvorio u WC, a njegov mobilni telefon bacio u smeće i pješice se napustio mjesto događaja do automobila. Devetog i desetog lipnja policijski su službenici, temeljem Naloga Županijskog suda u Zagrebu, izvršili pretragu vikend kuće u vlasništvu osumnjičenog i pronašli ukradene predmete te pušku nepoznatog proizvođača, streljivo i ostali eksplozivni materijal. Osumnjičeni je po dovršenoj kriminalističkoj obradi, uz posebno izvješće, odveden u Istražni centar Županijskog centra u Zagrebu dok će za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Ivanić Gradu.



Stranica