Prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama

U subotu, 20. lipnja oko 20,55 sati na području Trešnjevke, raskrižje Kostelske i Gredičke ulice, 20-godišnji mladić upravljao je osobnim automobilom marke Suzuki SX4 zagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se Gredičkom ulicom u smjeru sjevera.

U subotu, 20. lipnja oko 20,55 sati na području Trešnjevke, raskrižje Kostelske i Gredičke ulice, 20-godišnji mladić upravljao je osobnim automobilom marke Suzuki SX4 zagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se Gredičkom ulicom u smjeru sjevera. U raskrižju s Kostelskom ulicom ušao je u raskrižje, a da nije propustio vozila s prednošću kretanja pa je na njegovu desnu bočnu stranu naletio moped marke Peugeot Speedfight zagrebačkih registracijskih oznaka kojem je istekla valjanost prometne dozvole i kojim je upravljao 17-godišnji mladić bez položenog vozačkog ispita. Od siline naleta suzuki se zarotirao te udario u parkiranu kiu pride, a 17-godišnji vozač mopeda i 14-godišnje dijete koje je bilo putnik na mopedu su pali na kolnik.

Vozaču mopeda je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, a djetetu u KB Sestara milosrdnica. Oboje su teško ozlijeđeni.


Stranica