Bacanje Molotovljevog koktela

U petak, 26. lipnja oko 1 sat na području Zagreba, Jarnovićeva, više nepoznatih počinitelja bacilo je bocu sa zapaljivom tekućinom (Molotovljevi kokteli) prema 44-godišnjaku i 10-ak osoba s kojima je bio u društvu.

U petak, 26. lipnja oko 1 sat na području Zagreba, Jarnovićeva, više nepoznatih počinitelja bacilo je bocu sa zapaljivom tekućinom (Molotovljevi kokteli) prema 44-godišnjaku i 10-ak osoba s kojima je bio u društvu. Obavljenim očevidom utvrđeno je da su dvojica nepoznatih mladića razbacivala i pokušala zapaliti glomazni otpad pored ulice što su primijetili 44-godišnjak i ostatak osoba iz njegovog društva te su ih upozorili da će pozvati policiju. Nepoznati mladići su se udaljili s mjesta događaja, a nekoliko trenutaka poslije su s vratili sa još dvojicom ili trojicom mladića i prema 44-godišnjaku i ostatku društva te njihovim automobilima bacili jednu bocu sa zapaljenom tekućinom i dvije nezapaljene boce (Molotovljevi kokteli).

Nakon što je 44-godišnjak sa osobama iz društva krenuo prema skupini nepoznatih mladića, jedan od njih ga je polio neutvrđenom tekućinom (sadržaj boce) nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru. Tijekom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policija provodi izvide i utvrđuje okolnosti ovog događaja.


Stranica