Teška tjelesna ozljeda, nasilničko ponašanje

Policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističku obradu nad četvoricom muškaraca starosti od 23 do 39 godina zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teške tjelesne ozljede i nasilničkog ponašanja na štetu 28-godišnjaka.

Policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističku obradu nad četvoricom muškaraca starosti od 23 do 39 godina zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teške tjelesne ozljede i nasilničkog ponašanja na štetu 28-godišnjaka. Provedenom kriminalističkom obradom je utvrđeno da postoji osnovana sumnja da su prvoosumnjičeni 23-godišnjak i drugoosumnjičeni 21-godišnjak u četvrtak, 25. lipnja oko 23.50 sati u Zagrebu na Meštrovićevom trgu tjelesno napali oštećenog 28-godišnjaka.

Sva četvorica osumnjičenika došli su u sendvič bar u kojem su naručili hranu. Osumnjičeni 21-godišnjak i 23-godišnjak u jednom trenutku su prišli nepoznatim osobama koje su sjedile u automobilu nepoznate marke i registracijskih oznaka. U jednom trenutku iz automobila je izašao nepoznati mladić te je došao u verbalni sukob sa dvojicom osumnjičenih, a potom je došlo do naguravanja. Vidjevši što se događa oštećeni 28-godišnjak, koji je naručio hranu u istom sendvič baru, prišao je mladićima koji su se naguravali kako bi spriječio daljnji sukob. U tom trenutku dvojica osumnjičenih mladića (21 i 23 godine) došla su s njim u verbalni sukob, a potom su ga tjelesno napali udarajući ga rukama i nogama.

Napadu na 28-godišnjeg mladića su se pridružila i druga dvojica osumnjičenih (20 i 39 god.) da bi se nakon određenog vremena sva četvorica udaljila u nepoznatom smjeru. Ozlijeđenom mladiću je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nakon dovršene kriminalističke obrade trojica osumnjičenih (20, 21 i 39 god.) su, uz posebno izvješće dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok se za osumnjičenim 23-godišnjakom traga.


Stranica