Razbojstvo

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su 14. srpnja kriminalističku obradu nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela razbojstva. Osnovano se sumnja da je 47-godišnjak 8. prosinca 2008. oko 2.40 sati na području Velike Gorice

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su 14. srpnja kriminalističku obradu nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela razbojstva.

Osnovano se sumnja da je 47-godišnjak 8. prosinca 2008. oko 2.40 sati na području Velike Gorice, Ulica kneza Branimira maskiran ušao u automat klub, kada u njemu nije bilo gostiju i uz prijetnju nožem izvršio razbojstvo nad dvjema zaposlenicama. Otuđio im je novac u iznosu od 102 297 kuna nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Četrdesetsedmogodišnjak je 13. srpnja 2009. oko 1 sat ponovio razbojstvo u istom automat klubu. Tada je maskiran ušao u automat klub i uz prijetnju nožem zaposlenici otuđio novac u iznosu od 60 000 kuna. Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu policijski službenici su pretražili obiteljsku kuću osumnjičenog i pronašli dio otuđenog novca (54 460 kuna) i odjeću u kojoj je osumnjičeni počinio navedena kaznena djela.

Nakon dovršene kriminalističke obrade 47-godišnjak je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica