Pokušaj ubojstva

Jučer, 16. srpnja oko 18.20 sati na području Dubrave , Avenija Gojka Šuška, 20-godišnji muškarac ušao je zajedno s još jednom osobom u fiat punto u kojem su već bile četiri osobe. Tijekom vožnje po naselju Dubrava fizički su nasrnuli na oštećenog 20-godišnjaka te su ga ozlijedili.

Jučer, 16. srpnja oko 18.20 sati na području Dubrave , Avenija Gojka Šuška, 20-godišnji muškarac ušao je zajedno s još jednom osobom u fiat punto u kojem su već bile četiri osobe. Tijekom vožnje po naselju Dubrava fizički su nasrnuli na oštećenog 20-godišnjaka te su ga ozlijedili. Kada se fiat zaustavio u Ljubijskoj ulici, oštećeni je uspio izaći van i pobjeći, a nepoznati je počinitelj pucao iz pištolja prema njemu. Tijekom pucnjave oštećeni nije pogođen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Dubrava gdje su ozljede kvalificirane kao lake.

Pronađena su dvojica muškaraca koji se dovode u vezu s izvršenjem ovog kaznenog djela i nalaze se u službenim prostorijama na kriminalističkoj obradi dok se za dvojicom intenzivno traga.


Stranica