Prometna nesreća s lakše i teško ozlijeđenom osobom

Jučer, 18. srpnja u 12 sati na području Sesveta, Drenčec, Put slobode dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil Citroën AX (zagrebačke registracijske oznake) i teretno vozilo TAM...

 Jučer, 18. srpnja u 12 sati na području Sesveta, Drenčec, Put slobode dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil Citroën AX (zagrebačke registracijske oznake) i teretno vozilo TAM (također, zagrebačke registracijske oznake). Citroën AX kojim je upravljala 23-godišnjakinja kretao se desnom stranom kolnika ulice Put slobode od sjevera prema jugu i ispred oštrog desnog zavoja nije prilagodila brzinu kretanja uvjetima i stanju na kolniku koji je bio klizav i mokar te prešla na lijevi dio kolnika namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera i prednjim djelom svog automobila naletjela na prednji dio teretnog automobila TAM kojim je upravljao 24-godišnjak i koji se kretao Putem slobode od juga prema sjeveru. Uslijed naleta teretni automobil je sletio u odvodni kanal i prevrnuo se na desni bok.
U nesreći teško je ozlijeđena 23-godišnja vozačica Citroëna AX, a lakše je ozlijeđen njezin suputnik, 25-godišnji muškarac.
Liječnička im je pomoć pružena u KB Dubrava.


Stranica