Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom; traže se svjedoci - očevici

Jučer, 20. srpnja oko 16.45 sati u Puškarićevoj ulici došlo je do prometne nesreće u kojoj je teretno vozilo marke Mercedes (zagrebačkih registracijskih oznaka) naletjelo na pješaka koji je gurao bicikl i teško ga ozlijedilo.

Jučer, 20. srpnja oko 16.45 sati u Puškarićevoj ulici došlo je do prometne nesreće u kojoj je teretno vozilo marke Mercedes (zagrebačkih registracijskih oznaka) naletjelo na pješaka koji je gurao bicikl i teško ga ozlijedilo. Mercedes se kretao  kolnikom Puškarićeve ulice u smjeru sjevera brzinom većom od dopuštene za kretanje vozila kroz naseljeno područje i kod kbr. 14. prednjim je desnim dijelom, u kočenju naletio na bicikl rog kojeg je gurao 77-godišnji muškarac koji je prelazio kolnik u smjeru sjevera a u trenutku naleta nalazio se uz desni rub sjeverne kolničke trake Puškarićeve ulice. Od siline naleta pješak je odbačen izvan kolnika, dok je bicikl ostao prikliješten pod prednjim desnim dijelom teretnog automobila. Pješak je teško ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u KBC Zagreb.
Molimo potencijalne svjedoke – očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 – 870 (II. postaja prometne policije) ili 92.


Stranica