Prometna nesreća s lakše i teško ozlijeđenim osobama

U ponedjeljak, 10. kolovoza oko 15.30 sati na području Zagreba, na raskrižju Fočanske i Kapucinske ulice došlo je do prometne nesreće, u kojoj je jedna osoba lakše, a dvije su teško ozlijeđene.

U ponedjeljak, 10. kolovoza oko 15.30 sati na području Zagreba, na raskrižju Fočanske i Kapucinske ulice došlo je do prometne nesreće, u kojoj je jedna osoba lakše, a dvije su teško ozlijeđene. Alfom romeo zagrebačkih registracijskih oznaka upravljala je 28-godišnja vozačica kolnikom Fočanske ulice u smjeru zapada. U raskrižju s Kapucinskom ulicom skretala je u lijevo a da se nije zaustavila na znak „stop“ i propustila sva vozila s prednošću prolaska. Naletjela je na toyotu avensis zagrebačkih registracijskih oznaka kojom je upravljala 45-godišnja žena krećući se kolnikom Kapucinske u smjeru sjevera.
 
Od siline naleta toyota je odbačena na ogradu obiteljske kuće te se nastavila nekontrolirano kretati i na kraju udarila udarilo u stablo obiteljske kuće. Vozačica toyote i putnica iz alfe teško su ozlijeđene, a vozačica alfe lakše. Liječnička im je pomoć pružena u KB Dubrava.


Stranica