Prometna sa lakše i teško ozlijeđenim osobama

Jučer, 19. kolovoza oko 19.15 sati na Gračanskoj cesti dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil seat altea (zagrebačke registracijske oznake; upravljao 27-godišnjak) i kombinirano vozilo fiat 2.5D (zagrebačke reg. oznake, 44-godišnji vozač). Seat altea se kretala Gračanskom cestom u smjeru sjevera i dolaskom do kbr. 7

Jučer, 19. kolovoza oko 19.15 sati na Gračanskoj cesti dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil seat altea (zagrebačke registracijske oznake; upravljao 27-godišnjak) i kombinirano vozilo fiat 2.5D (zagrebačke reg. oznake, 44-godišnji vozač). Seat altea se kretala Gračanskom cestom u smjeru sjevera i dolaskom do kbr. 7 skrenula je lijevo u smjeru sjeverozapada na prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera u namjeri da pretekne automobil ispred sebe, a da se prethodno nije uvjerio da pretjecanje može izvršiti na siguran način po sebe i ostale sudionike u prometu.
 
Zbog toga je naletio na kombinirano vozilo prednjim lijevim dijelom. Vozač fiata je teško ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u klinici za traumatologiju, dok je vozač altee ozlijeđen lakše i liječnička mu je pomoć pružena u istoj zdravstvenoj ustanovi.

Promet navedenom cestom bio je obustavljen od 19,30 do 20 sati, a do 21.45 bio je preusmjeravan na zapadnu polovicu kolnika.


Stranica